Šesta revija SLOWING je izšla. Kot vedno smo jo pripravili za vas v času začetka motoristične sezone, ko je še dovolj časa za branje. In tudi v tej reviji je kar nekaj zanimivih prispevkov.Klubi se predstavljajo tako kot do sedaj, obenem pa nekateri opisujejo tudi svoje klubske izlete, na katerih so res uživali, kar kažejo tudi objavljene fotografije. GWRRA Chapter Slovenia je lani priredil prvo mednarodno GWRRA srečanje. Izjemen uspeh je ovekovečen na dveh straneh fotoreportaže tega dogodka in opisan v prispevku direktorja Chapterja Slovenia.

Predstavitve so na prvem mestu namenjene novemu motorju Gold Wing 2018. Ali vam je všeč ali ne, presodite sami. Mnenja so različna. Ali se boste odločili za brezžično komunikacijo, si preberite v prispevku o Seninem novem izdelku. Daljše sedenje vam lahko povzroči bolečine in poškodbe. Da do tega ne bo prišlo, si preberite prispevek o ergonomiji sedenja na motorju. Tudi o trajkih pišemo v tej številki. Enega vam predstavljamo, izdelavo trajka pa opisuje Franci Bohorč iz Motohita Krško, edinega uradnega izdelovalca Gold Wing trajkov v Sloveniji. Potopisi vas popeljejo v daljne in bližnje dežele. Eden v Indijo, drugi na  Nizozemsko in tretji v Dolomite.

Milan Simčič iz Fotoučilnice vas bo naučil slikati s telefonom, obenem pa vam je skupaj z Niko Kogoj pripravil nekaj fotoreportaž. Brane Legan je napisal vse o pasteh, ki vas čakajo na cesti. V zdravstvenih nasvetih preberite, kako pomagati na cesti ob poškodbah, v prometnih nasvetih pa vse o tistih, ki vozijo v napačno smer.

Intervju s pionirjem Gold Winga Vladom Vidicem nas popelje v leto 1976, ko so se pojavili prvi Gold Wingi v Sloveniji. Izvedeli boste tudi, kaj menijo drugi o goldwingerjih. Mnenja niso vedno najboljša. Pa ne zaradi članov Gold Wing Zveze Slovenije.Med malimi oglasi poiščite, kar potrebujete za vaš motor ter rešite križanko in sudoku. Preberite, kaj vse organizira Gold Wing Zveza letos in prelistajte oglase. Vsi ponujajo zanimive artikle ali storitve za motoriste. Toliko za letos.

Revijo boste lahko kupili od 25. aprila naprej na vseh večjih bencinskih servisih in v trgovskih centrih po Sloveniji ter servisno prodajni mreži AS Domžale. Ekskluzivno jo lahko dobite 21.4.2018 na Dnevu odprtih vrat pri AS Domžale v Trzinu. Še vedno stane 2,5 €. Če ne želite zapravljati denarja za revijo, pa počakajte do jeseni, ko bo objavljena na spletni strani Zveze.

Naslednja številka izide aprila 2019.

254