01-IMG_1519Kaj pa naj počnemo pozimi z našimi Gold Wingi? Lahko jih loščimo, dodajamo krom navlako, ki je stokrat precenjena glede na kvaliteto, dodamo še nekaj lučk ali pa zagrejemo garažo, se vsedemo, odpremo pivo in jih samo občudujemo. Ampak vsak dan tega pozimi pa res ne moremo početi. Lahko bi se tudi malo družili. Pa čeprav brez motorjev. In smo organizirali prvi Gold Wing Winter party za popestritev nevoznih zimskih dni. Brez Gold Winga seveda ne gre.04-IMG_1544 Zato smo 01-IMG_1561naprosili našega sekretarja Branka Pajerja in Natašo, da sta pripravila res čudovito potopisno predavanje o svojem potovanju z Gold Wingom v Iran. Vtisi so bili enkratni, mnenja pa deljena. Eni so na predavanju videli vse, drugi pa bi se tja podali tudi sami. Odlično večerjo, ki so jo pripravili v gostilni Strahinc, je prekinila striptizeta Pia. S svojim izzivalnim promocijskim nastopom je pognala marsikateremu članu kri v »glavo«. No, tudi lepši spol je pozorno opazoval njen nastop in prepričan sem, da so si zapomnile marsikateri gib, ki ga bodo lahko uporabile med dolgimi vožnjami na zadnjem sedežu Gold Winga.

03-IMG_1542

Ves večer nam je vrtel glasbo DJ Alessio iz Gold Wing kluba Štajerska, ki je skrbel, da je bila ob vsakem delu večera izbrana ustrezna glasba. Najbolj korajžni so na to glasbo tudi zaplesali. Gold Wing kviz je bil zahteven, a zmagovalec Jaka Turšič (predsednik GWK Dolenjske) je s seboj pripeljal toliko članov, da prišepetavanja pač nismo mogli zajeziti. 

01-IMG_1657Zmaga je šla na Dolenjsko drugo mesto je ostalo na Gorenjskem. Sledila je torta, s katero smo proslavili trištevilčno članstvo naše Gold Wing Zveze Slovenije, ki smo ga dosegli v samo štirih letih našega obstoja.01-IMG_1674

Zabavali smo se še dolgo v noč in se odločili, da bo Gold Wing winter pary odslej tradicionalen. Obljubili smo, da bo naslednje leto namenjen nežnejšemu spolu naše Gold Wing Zveze Slovenije.

97