Winter party 2018_01Zimski meseci brez motorja se vlečejo kot kurja čreva. O tem, kako je dolgčas brez motorja in kako komaj čakamo, da se naredi vreme in se zapodimo na ceste, se je najbolje pogovarjati s sotrpini. Zato smo se letos spet dobili na Winter partiju in debata je tekla samo o tem.
Tradicionalna lokacija v gostilni Strahinc je bila letos premajhna za množico prijavljenih. Zato je organizator Gold Wing klub Gorenjska izbral novo lokacijo. Ob jezeru v Preddvoru v hotelu Alma. Tudi tukaj smo bili omejeni s prostorom in smo morali več kot dvajset prijavljenim odpovedati. Winter party 2018_03Ostalih sto gostov je bilo navdušenih nad predavanjem Martine Bohinc, Ladies of Harley Officer & Secretary H.O.G Lipa Chapter Slovenija, ki nam je povedala vse o lepotah in potovanju po Maroku. Čudovita dežela je marsikoga od nas zamikala, da bi se tja odpravili že letos za prvomajske praznike. Kulinarični del je bil klasično hotelski s švedskim bifejem.
Winter party 2018_17Za dobro razpoloženje je poskrbel ansambel Katrca, ki nas je zabaval dolgo v noč. Nad njim so bili vsi navdušeni, celo tako močno, da sta zaplesala predsednik Dolenjske s predsednikom Primorske. Zabavnih vložkov tokrat ni bilo. Pogrešali smo tudi pomanjkljivo oblečena dekleta, ki bi nam pokazale kakšen eksotični ples. A nič zato, naslednje leto pričakujemo dve. Na drugi lokaciji seveda, da bomo na winter party lahko prišli vsi.
Se vidimo na Šmarjetni gori. Z motorji seveda. Končno.

 

187